Nagy Andrea
mirevagyhajlando@gmail.com
+36 30 381 9515

Nagy Andrea
mirevagyhajlando@gmail.com
+36 30 381 9515

A TÉR A SZAVAKON TÚL ... ÉS AZ ACCESS BARS

Egy csodás film és néhány gondolat arról, hogy valami más is lehetséges.
Megváltoztatható- e világ? Van-e sors? Van-e karma? Hogyan kommunikálunk szavak nélkül?
Mi van, ha nem bélyegzünk fogyatékosnak embereket, csak mert másképp működnek?
Hogyan tudunk velük könnyen kommunikálni?
Angolról fordítottam
 az Access Barsról szóló legújabb filmhez készült leírást.

"Van egy igazság, amiben az állatok és a természet részesülnek; ez az, hogy a babák tudással születnek. Semmi sem megszilárdított és megváltoztathatatlan. Minden megváltoztatható, a lehetőségek bőségesek, és alig kezdtük el megismerni önmagunkat. Még össze vagyunk zavarodva a mindennapi élet nyugtalanságában, a világ többsége elfeledte ezt.

"Van egy olyan furcsa nézőpontunk, hogy a dolgokat kiválasztották nekünk. Ez a sors, ez a karma. Ez minden, csak nem választás. Valóság azonban az, hogy a választásaink teremtették azt az életet, amit ma élünk." mondja Gary Douglas az újonnan közzétett Beyond Words. című rövidfilmben.

Gary az alapítója az Access Consciousness® nevű mozgalomnak, amely eszközöket ad az egyéneknek, hogy örömteli és igazi életet éljenek.

Ha megváltoztatod, amit választasz, amid holnapra lesz, az más, nagyszerűbb és csodálatosabb" (mint ma) - mondja.

A neurológus kutató, Dr. Jefferey Fannin egyetért: "ez valóban egy paradigmaváltás, az embereknek el kell mozdulniuk valami más felé, mint amit eddig tudtak"

Dr. Fannin és csapata feltérképezte az agyat, hogy empirikusan mérjék a gondolatokban bekövetkezett változást, az érzelmeket és a stresszt az Access Bars® nevű dinamikus eljárás alatt. A Bars 32 pont a fejen, amit ha gyengéden megérintenek, az energia felszabadul és szabadon tud áramolni.

Gary így írja le a Barst: "ez olyan, mint a számítógép adatbankja: itt tárolódik az összes gondolat, érzés, érzelem, hozzáállás, és megfontolás, ami valaha a Tied volt az életed során.
Amikor kitisztítod ezeket azzal, hogy futtatod a barokat...ez hirtelen eltörli a fájlokat, és más leszel. Az egész életed megváltozhat."

Glenn Shepard egész élete megváltozott. Ez a fiatalember azzal a képességgel született, hogy tud telepatikusan kommunikálni, de sok ember csak az autizmus elavult címkéjét tudja látni.

Volt valaki, látta a lényt a címke mögött: Delany Delaney. Azt mondja, hogy a bars ajándék Glenn számára. Vannak időszakok, amikor Glenn harcban áll a testével - ez fizikai harc - és egyszerűen csak amikor aktiválják ezeket a bars pontokat, békét köt a testével.

Elbűvölő látni Delany és Glenn telepatikus kommunikációjának természetességét.

Azt mondja : "Van valami hitelesség és egyszerűség ebben, a kimondott szavak gyakran nem érik el célt."

A világ különböző helyszínein készítették Beyond Words című rövid dokumentumfilmet, buja képekkel, magával ragadó vidékekkel és - őszintén szólva - nyitott arcokkal és egyénekkel, akik békében vannak magukkal. Ez a film azoknak szól, akik azzal töltötték az életüket, hogy valami mást keressenek. Fel fog ébreszteni arra a lehetőségre, hogy az élet a Földön örömteli, vibráló lehet, legyél akár fiatal vagy öreg, egészséges, vagy úgynevezett fogyatékosnak címkézett.

Ezt az új filmet megnézheted itt az oldalon vagy kattints a képre.

"Ha mindenki a világon önmagaként lenne jelen és nem bírálná magát, az egy olyan világ lenne, amelyben érdemes élni." - mondja Gary. 

Beyond Words című film-et Nancy O’Connor and Pita Rivas rendezte. Többet tudhatsz meg a filmről, az Access Consciousness társalapítóiról, Gary Doulgalsról és Dain Heerről, ha ide kattintasz."

Fordítás: Bence Rita - Boldog Testben Szabad Lélek Blogja