Nagy Andrea
mirevagyhajlando@gmail.com
+36 30 381 9515

Nagy Andrea
mirevagyhajlando@gmail.com
+36 30 381 9515

Magamról

Lépten-nyomon kerestem azt, ami többet hozhat ki magamból vagy másokból. A kötelező iskolák után kozmetikusként éltem az életem és sokszor gyakoroltam akaratlanul a képességeimet a környezetemben. Különböző kurzusok és tanfolyamok sokasága van mögöttem. Akkoriban még nem voltam tisztában azzal, hogy mit jelent az a képesség - az érték - ami vagyok. Hosszú út volt és igen fáradságos, mire megértettem, hogy az általam vélt hiba magamról, elzárja a lehetőségeket, egyszóval magam ellen fordított mindent oly sok éven át. Eddig ez képességem fájdalmat, nehézséget, elnemfogadottságot okozott nekem azáltal, hogy nem ismertem el és így a folyamatos bírálatok és meg nem értettség tárgyává tett.

Ennek a képességemnek köszönhetően, mértani pontossággal beleérzek, belelátok a velem kapcsolatba kerülő ingatag/kiszámíthatatlan pontjába. Mik lehetnek ezek? Valahol egy fogadalom vagy elhitt, összekeveredett érzések, halmozott sérelem. Ezzel az illető általában "nem szeretne" (vagy nem tud, úgy nevezett vakfolt) szembenézni, találkozni. Ugyanakkor éppen ennek a feltárása adja meg a legtöbbször, a legnagyobb lehetőséget, hogy tovább tudjon lépni. Úgymond ki áll a saját maga útjából. Mint egy katalizátor olyanná válok a világodban. Folyamatok gyorsulnak fel, tűnnek el és alakunak újjá.

És itt most egy pici időre megállok a magamról információval és dr.Dain Heer szavait ajánlom magam előtt a számodra. (A magyarfelirat, a fogaskerékre kattintással állítható be.)

A folyamatot nem én irányítom (kb. olyanez, mint amikor csőpostán érkezik valami), ami felbukkan, előjön belőlem, az a velem szemben levőnek olykor kellemetlen, váratlan, meghökkentő, és emiatt gyakran elutasításban, meg nem értésben van részem. Avagy épp az ellenkezője, vicces, nevetős, huncut, mégis érződik, hogy honnan, vagy hogyan jött mind ez. És marad a bizalom, a kedvesség és a hála egymást iránt. 
Azok, akik még nem tartják megfelelőnek az időt, hogy meglássák azt a pontot, ami miatt az életük kimozdul 1 bizonyos nézőpont által vélt valóságból, hogy a valós valóságban szembenézzenek magukkal, Ők egyáltalán nem bírnak engem. Egyik barátnőm ezt mondta rólam: a kérdéseim által, mint egy szikével beléd hatolok, lehet nagyon fájdalmas tud lenni számodra vagy éppen megkönnyebülsz tőle. És ha kibírod, több hónap más terápiát spórolsz meg vele.

A közel múltban ismertem fel és fogadtam el, hogy ez a képességem a születésemkor választott dizájnom, és amit eddig hibás működésnek, rossz tulajdonságnak tartottak mások, - ami miatt kirekesztettnek éreztem magam, soha nem merülő energiával szüntelenül izzik bennem - valójában a legnagyobb áldás, és a legnagyobb erősség az életemben, amit kaphattam.

Most már tudom, hogy a belső erőm az, ami ezt megköveteli és vállalom, így felhagyok avval, hogy megfelelni akarjak. Az én Desing(dizájn) vállalásom hatni másokra - megadni magam a saját hangom igazságának. (hangom: meglátásaim/kimondott gondolataim/üzeneteim/észleléseim/érzeteim)

Minden nap ér valami csoda. Van, hogy apró, vagy különleges, vagy felemelő, vagy teljesen magával ragadó. Mindig mutat valami csodát az Univerzum. Észreveszem, érzékelem, megengedem és fogadom. A legfontosabb, hogy fogadom. Nem mindig teljességgel az igaz.
Megtanultam fogadni azáltal, hogy egyre többet használom a kérdésben levés állapotát.
Nagyon érdekes folyamat, tele van izgalommal, kíváncsisággal és egy örökké fenntartott figyelemmel.

Az egész életem erről szól és az Access Bars tanfolyam, a facilitálás nálam erről is szól.
Elég bátor vagy, hogy belevágj?

Ha kibírsz engem megváltozik az életed.     
Neked vajon milyen képességed van, amit még nem ismertél el?

 

Tehát ki vagyok én? 

Hogyan is kerültem az életedbe?

Te mit gondolsz?

Szeretnél találkozni velem
és változtatni a jelenlegi helyzeteden?

Szeretnéd tudni, hogyan változtathatod meg
az éltedet?
 
Radikális változást akarsz?

Készen vagy a változásra?

Várlak szeretettel. 

Facilitálás Andreával

Alkalom - Andreával

Bars kurzus - Andreával

BarsClub - Andreával

Szeretnéd tudni, hogyan változtathatsz jelenlegi nézőpontjaidon?

Csak nyomj rá bármelyik linkre és mélyedj magadba,
engedd kikerülni magad az időn kívüli térbe,
ahol megtudhatod

Tulajdonképpen mire vagy hajlandó?

Mi a szándékod? Vágyad? Elhatározásod? Mit választasz?
Mi a szándék? - Tom Campbell 7 percben 

Szeretettel ajánlom -> Fénylény a Fénylényhez:
 "Fogadd és légy boldogságban, ahányszor, és amikor csak kedved tartja. "

És természetesen itt a Köszönet oldal is.

vissza az oldaltetejére