Nagy Andrea
mirevagyhajlando@gmail.com
+36 30 381 9515

Nagy Andrea
mirevagyhajlando@gmail.com
+36 30 381 9515

Köszönöm, hogy információszerzés céljából honlapomat veszi igénybe. Azzal, hogy a honlapom bármely oldalát használja, elfogadja az itt felsorolt feltételeket. A honlap szerkesztőinek joga van jelen jogi nyilatkozat módosítására. A módosítást követően a honlap használata a módosított szabályzat elfogadását jelenti.

1. Honlapomat Ön mindenféle személyes adat kötelező megadása nélkül böngészheti. Amennyiben a Mire vagy hajlandó? hírlevélre feliratkozik kizárólag a kért hírlevelet fogom küldeni. A listáról bármikor leiratkozhat, és ezt követően a Mire vagy hajlandó? nem küld további hírleveleket.

2. A honlapomon megjelenő tartalom, kizárólag tájékoztatásul szolgál. A tanfolyamon/kurzuson való részvétel saját felelősségre történik, és nem helyettesíti sem az orvosi diagnosztizist, sem az orvosi vagy természetgyógyászati ellátást. Gyógyulási ígéretek nem jelenthetők ki.

3. A mirevagyhajlando.hu honlapon megjelenő gondolatok szellemi termékek, így másolás vagy idézés esetében kérem, jelölje meg forrásként a mirevagyhajlando.hu weboldalt.

4. A nyilvántartott adatokat az Ön hozzájárulása nélkül harmadik személynek nem adom ki, kivéve abban az esetben, ha azt jogszabály, hatóság vagy bíróság elrendeli. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végzem. Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általam Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat ne használjam fel. Amennyiben olyan kérdése van, amelyre nem kapott választ jelen adatvédelmi nyilatkozatban úgy kérem, keressen fel elérhetőségeim egyikén!