Nagy Andrea
mirevagyhajlando@gmail.com
+36 30 381 9515

Nagy Andrea
mirevagyhajlando@gmail.com
+36 30 381 9515

Gondolatok a pénzről

 Megérkeztél ehhez a kedvelt témához. Mielótt belemerülsz a pénzzel való viszonyodba illetve téves elképzeléseid megnyilnának kicsit nézzük meg jobban mi lehetséges itt a számodra és milyen vgondolataid és viszonyod alakult li  mostanra a pénzzelés magaddal kapcsolatban. 
Rendkívül csábító a cím, az elme azonnal kéri ezeket az információkat figyeld csak meg. Most viszont lassítunk és nézzük milyen nézőpontból érdemes ránézni a pénzre?  A választás a Tied. Egyedül csak Te vagy képes meghatározni mi az amit választasz. Ez így néha nem könnyű az elmének pedig, ha vállalod, hogy ránézel az eddigi választásaidra, rájössz, hogy bizony sokszor (mindig) van/volt más lehetőség csak nem éltél vele. Az okokat most hagyjuk, mivel azok nem viszeknek a megoldás felé, csak az észlelés a fontos most Neked.

Mit jelent neked a pénz? Curry Glassell Right Richies For You Facilitator teszi fel ezt a kérdést, amit látsz ezen a képen. És mi az első lépés a pénzügyeiddel kapcsolatosan? Ezt el is mondja 1percben.
Ez az oldal kicsivel hosszabbra sikeredett a többinél. Ezért most adj időt magadnak. 
Szeretettel
  üdvözöllek a mirevagyhajlando ezen oldalán.

Ahhoz, hogy a pénzhez való viszonyunk megváltozzon, bizony nagyon sok mindent meg kell változtatni magunkban. Amikor evvel a témával kezd az ember, tapasztalataim szerint nem szerez túl sok sikerként elkönyvelhető élményt a maga számára. A folyamatot nem lehet részeiben megélni, csak összességében. Az egyik nincs a másik nélkül. Meg kell értened, hogy időt kell adj magadnak minden tekintetben, legyen az bármely része létezésed kivetülésének: 
a tekintély kapcsolataid (szülő, tanár, barát), 
a kedvesről az életedben, a gyermekeddel való viszonyod, a pénzhez való érzelmeid és gondolataid sokasága, vagy a teremtéshez kapcsolódó tudásodról. 
Ezalatt azt értem, hogy mindenben meg kell változtatni a nézőpontodat. 
Új útra kell lépned, ahogy Danics Dóra megeleveníti számodra a hogyant, úgy tedd Te is.
Amennyiben, mostanra már kissé kopott lenne ez az emlék, térj vissza abba a világba és éld át újra, bírálatok és ítélkezések nélkül a magad szépségét élvezve. 

És bizony valljuk be minden csak választás. 
Ha, most azt a gondolatot kezded el táplálni/etetni magadban, hogy ezt már 1x láttad, minek már megint ezt ...? Jaj ez uncsi! Már vissza is állítottad magad a múlt dimenzióiba, ahol eddig is voltál.

Gary Douglas azt mondja: "Van két dolog, amivel mindent meg tudsz változtatni.
A Bars és a választásaid.
...ha ellenállásból kéred a változást, akkor az az ellenállásodnak megfelelő körülményeket teremt – pont, amit nem akarsz ..."

Tehát, tegyél félre minden eddigi nézőpontodat, bírálatodat és kritikát. Jusson eszedbe és tudd, ezt magadnak, magadért teszed.  Csak csukd be a szemeidet és Danics Dóra megmutatja Neked, hogyan készülj fel, hogyan készítsd fel magad. Nyújtózkodj egy nagyot, nyomj a play gombra, és hallgasd meg úgy, hogy itt a pillanat, mikor felteheted a kérdést magadnak:

Az Új úton, Mire vagyok hajlandó?

Részt vettem már én is pár pénzkurzuson, és bizony nem hozta meg a várt eredményeket az életemben. Rá kellett jönnöm, hogy maga a pénz vágya, - amit a kezembe fogok, melyek papírból-, vagy az apró, melyek fémből készültek - nem elég önmagában ahhoz, hogy legyen is. 
Ha, nem teszed mellé a vágyad tárgyát és a cselekvést, mely hozza az elégedettséget és a további lehetőségeket és ezt mind nem szívből teszed azért, hogy magadnak és másoknak is jobb legyen és még a Földnek is jobb legyen, nem lesznek egetverően nagy sikereid.
Mikor a mindenségbe hajlandó vagy elmerülni és csak hajladozni, áramolni, ahogyan a fák a szélben. M
ikor, hogy kívánja éppen az áramlás. 
Akkor jön, az óhajtott élet megnyilvánulási formája, melyben oly sokszor elképzelted már magad. Ugye elképzelted már? Vagy az is lehet, hogy még nem? Akkor tedd a fel a kérdést! Mi más lehetséges?
Milyen lenne az életed, ha annyi pénzed lenne, amennyit szeretnél? 
Mi lenne, ha elképzelnéd azt az életet, amit valójában szeretnél?
Valóban tudod, milyen életet szeretnél magadnak, vagy csak azt választod, amit ebben a pillanatban felkínál az elméd, nagyon felületesen, pár kép formájában?
Vedd észre magadban a valamiből feltűnő, valahonnan előbukkanó képeket erről, és kérdezd meg:
ezt akarom? Valóban? Ezek valóban az én vágyaim vagy esetleg mások vágyait kölcsönöztem ki a magam számára? Ki-é ez? Kihez tartozik? 
Amennyiben elhiteti veled az elméd, hogy ezt valahogy nem érted, akkor itt van 1,5 percben magyarázata ennek.

Mi van, ha nem is ezt akarod vagy nem csak ennyit akarhatsz?
Mi van, ha nem is gondoltál arra, hogy akkor még több is lehet és nem csak a papírpénz formájában vagy a fémek formájában? Mi van akkor, ha a "pénznek", akár több megnyilvánulási formáját is elképzelhetnéd, mint értéket? 
Mi kell ahhoz, hogy olyan állapotba tudjál kerülni, amelyben megengeded magadnak: szállni tudj képzeleted határtalan tengerén, mint végtelen lény?
Mi van, ha a képzeleted irányitja a napjaidat és azáltal határozod meg: mit szeretnél!

Nincs szükséged arra, hogy azon gondolkodj: mit szólnak, majd mások.

Csak engedd el magad és kezd szőni a gondolatokat a szívedből, hogyan lehetnél boldogabb és hogyan tehetnéd boldogabbá mások életét, azaz a sajátodat azáltal, hogy látod mások boldogságát magadban. 

És az is lehet, hogy ebben a pillanatban éppen nem is tudod, hogyan tegyed. Pedig csak az elme bonyolítja túl a dolgokat, keresi-kutatja szüntelen a lehetséges megoldások tömkelegét, természetesen minél bonyolultabb formában, hogy kiragadjon a szív áramlásából. Ezért most: Helyezd magad vissza az áramlásba. Képzeld el, illetve most válaszd azt, hogy a film főszereplője Te magad vagy, aki ezeket a kérdéseket olvassa és megjelennek benned az érzelmek, az érzetek, a válaszok, esetleg az újabb és újabb kérdések. Amikor újabb és újabb kérdéseket teszel fel magadnak, akkor kezded alkalmazni teljességgel az életedben: a kérdésben levést, a kérdésként élni lehetőségét. Gratulálok Neked igazán nagy lépést tettél.

Mi az hogy kérdésként élni? Mi a kérdésben levés lényege?
https://mirevagyhajlando.hu/miakerdesbenleveslenyege