Diva Diaz - X MAN

Diva Diaz - X MAN

Diva Diaz - Gary Douglas - X-men Tanfolyam
2017. 04.14 - 04.16.

Az X-Menek azok, akik mások. Ők azok, akik nem illeszkednek be. Soha. 

Ők a kívülállók, a furcsák, a nem odaillőek, azok, akik annyira mások, hogy bárhova is menjenek, kitűnnek. Olyanok, akiknek az adottságait és képességeit gyakran félreértik, és a világ nagy része „fogyatékosnak” vagy „rossz”-nak minősíti őket. 

De valójában ők a tehetségesek. Olyan adottságokkal és képességekkel, amik túlmennek mindazon, amit a világ valaha is látott. Olyanok, ami soha nem létezett korábban. Ha valaha is láttad az X-Men filmeket vagy olvastad a Marvel képregényeket, akkor tudod, hogy miről beszélünk.

Ők azok, akikre a világnak szüksége van jelenleg. A jövő az X-Men generáción múlik, az X-Men Gyerekeken

„Az X-Men gyerekek jövője tőlünk függ, attól, hogy megtanuljuk-e, hogyan bánjunk velük, megtanuljuk-e, hogy mi az igaz, és megtanuljuk-e, hogy hogyan támogassuk és fokozzuk a képességeiket, és ne próbáljuk meg rávenni őket arra, hogy úgy éljenek, mint mi.”
Gary Douglas, az Access Consciousness Alapítója

„Egy más világ teremtődik jelenleg, minden nap egyre több és több ember válik képessé arra, hogy olyan választásokat hozzon, amik korábban nem álltak rendelkezésükre. Ezeknek a kurzusoknak a facilitálásával és az eszközök alkalmazásával az egész világ és univerzum értelmet nyert számomra, nem logikus módon, de teljes könnyedséggel és átlátással.”
Ismersz valakit, akinek hasznára lehet ez az információ?
Diva Diaz,  CF Access Consciousness Facicilitator - X-Men Facilitátor

Előfeltétel: Lehetőségek választása tanfolyam (régebben 2&3-as szint)
Részvételi díj: 1300 USD (ez már a magyar ár)
Jelentkezési link hamarosan!
FaceBook elérhezőség:
 itt
Érdeklődni: Stattner Kriszta - kriszti@mostvanittazido.hu címen vagy a 0630-9776508-as számon.


Egy kis csipet infó Dívától:
https://soundcloud.com/diva-diaz/xmen-a-new-idea

 

Tuddj többet Diváról
Diva Angliában nőtt fel, kolumbiai szülők gyermekeként és a családjukban csak nagyon kevés információ állt a rendelkezésükre a tanulási és koncentrációs zavarokról.

Karrierjét a médiában kezdte (Forbes, The Economist, Le Monde, The Washington Post) Éveken keresztül utazott szerte a világban. Bár kívülről úgy tűnt sikeres és boldog mindig volt benne egy mély stressz, félelem a kudarctól és egy nagymértékű kimerültség, amit nem tudott megváltoztatni.
Nem értette, hogy azok az emberek, akikkel találkozott és dolgozott annak ellenére, hogy sikeresek, gazdagok, intelligensek és hatalmas befolyással bírnak mégis boldogtalanok.Érezte és tudta, hogy lennie kell valaminek, egy másik útnak, ami túlmutat ezen.
Egészen addig nem tudott megnyugodni, amíg rá nem talált az Access Consciousness®-re,
Ma már Access Consciousness® facilitátorként tart tanfolyamokat és workshopokat arra alapozva, amit ő maga tapasztalt. Egy olyan ember perspektívájából, aki maga is hordozza az autizmus megannyi jellemző
tulajdonságát, Diva képes volt arra, hogy az AC® eszköztárából merítve, egy csodálatos kapcsolat- és kommunikációs rendszert alakítson ki. Ez a rendszer könnyűvé és tisztává tette a kommunikációt nem csak a körülötte lévő emberekkel, hanem ügyfelekkel is a tanároktól, gyógyítókon, trénereken át egészen az autista gyerekes szülőkig.
A módszertanból kifejlesztett kurzus az X-MEN névre hallgat.

Jelentkezésed alkalmával, kérlek tisztelj meg engem avval, hogy megírod vagy elmondod:
rajtam keresztül jelentkezel az eseményre
   ez kis felmérés magunknak. 
Evvel támogatni tudsz engem, a további fejlesztéseimben és a körforgás, azonnal létre jön.